Go to section: Nature and tourism
16 december 2019, 17:30 Nature and tourism views 4036
Atenție pentru moldovenii care vor călători la Odessa de sărbători
16 december 2019, 17:30 Nature and tourism views 4036

Atenție pentru moldovenii care vor călători la Odessa de sărbători

Atenție pentru locuitorii Moldovei care vor călători la Odessa de sărbători: odesiții înșiși avertizează că oamenii trebuie să-și scoată noaptea de la mașini numerele de înmatriculare, căci chiar și în hotelurile scumpe cu parcări private, nimeni nu este asigurat de probleme, deoarece poliția este de partea atacatorilor.

Publicația „KP în Moldova" a scris despre acest lucru, menționînd că informează cetățenii deja de cîțiva ani la rînd că în orașul-erou, numărul de înmatriculare al autoturismelor moldovenești este scos și se cer bani pentru întoarcerea lor, și acestea nu sînt cazuri unice.

Cunoscutul blogger Andrei Baștannik a scris pe pagina sa de socializare că furtul numerelor de la mașini în Odessa a devenit o rușine pentru întreaga țară și chiar cel mai bun hotel cu camere de supraveghere în parcare te întîmpină cu expresia: „Vai, mai bine ar fi să vă scoateți numerele, căci la noi ele sînt furate, iar apoi se cer bani". În aceleși timp, poliția nu va ajuta cu nimic în astfel de cazuri. Potrivit localnicilor, acest lucru se explică prin faptul că poliția are partea sa de la aceste infracțiuni.

Avînd în vedere faptul că cetățenilor moldoveni le place să călătorească la Odessa în perioada sărbătorilor de iarnă, publicația "KP în Moldova" consideră că este de datoria lor să-i avertizeze că furtul numerelor de înmatriculare de la mașinile moldovenești în Odessa trăiește și înflorește, această „afacere" încă n-a murit și ei ar trebui să fie foarte atenți.

Source: kp.md

Keywords:

Odesa , automobil

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
371 locuitori

Brînzeni este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de oraşul Glodeni şi la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Satul Brînzeni a fost menționat documentar în anul 1817.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.