Go to section: Nature and tourism
15 september 2018, 14:00 Nature and tourism views 12166
EcoDava s-a alăturat campaniei „Hai Moldova” (VIDEO)
15 september 2018, 14:00 Nature and tourism views 12166

EcoDava s-a alăturat campaniei „Hai Moldova” (VIDEO)

Fundația ecologică ”EcoDava” s-a alăturat platformei ”Hai Moldova” și ”Mișcării ecologice”, care îndeamnă toți cetățenii să contribuie la salubrizarea zonelor verzi din țară, relatează Noi.md.

Campia face parte din cadrul acțiunilor dedicate Zilei Globală a Curățeniei care este sărbătorită astăzi și în capitală.

Potrivit lui Nicolae Deliu, voluntar ”EcoDava”, este important ca astfel de acțiuni să aibă loc cît mai des.

”Fundația ”EcoDava” s-a alăturat și în acest an campania de salubrizare inițiate de ”Hai Moldova”. Astăzi sîntem la Orhei, unde alături de alți voluntari ne-am propus să salubrizăm această imortantă zonă turistică a țării”, a decralat Nicolae Deliu.

Voluntarii care au venit să facă curățenie, susțin că participă cu o deosebită plăcere la astfel de campanii, iar asta pentru că prin astfel de acțiuni ei contribuie la îmbunătățirea situației ecologice din țară.  

Astăzi, acțiuni de salubrizare vor avea loc în toate sectoare din capitală, oamenii sînt chemați să facă curățenie în curțile din fața blocurilor de locuit și în parcurile din Chișinău.

În acest an, Ziua Globală a Curăţeniei se desfășoară  în 150 de ţări, la acţiunea de salubrizare fiind mobilizaţi peste 100 de milioane de oameni.

Source: noi.md

Keywords:

Ecodava , curăţenie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
106 locuitori

Antonovca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 10 km de oraşul Sîngerei şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Antonovca a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.