Go to section: Nature and tourism
07 december 2018, 14:47 Nature and tourism views 9292
Cum călătorim în Kosovo
07 december 2018, 14:47 Nature and tourism views 9292

Cum călătorim în Kosovo

Republica Kosovo a introdus regim de vize cu 87 de țări. De la 1 iunie 2013, în listă au fost incluse țările care nu recunosc independența Kosovo și împiedică țara în intenția ei de a deveni membră a ONU.

În afară de Moldova, regimul de vize a fost introdus pentru Belarus, Ucraina, Rusia, India, China și unele țări europene.

Conform surselor guvernamentale kosovare, cetățenii străini urmează să depună cerere de viză la Consulatul General kosovar cu sediul la Istanbul. Programarea pentru depunerea actelor se face prin e-mail, pe adresa visa.ist@rks-gov.net. Prezența personală este obligatorie. Depunerea prin poștă (curier poștal) nu este posibilă.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Kosovo , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
397 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Climăuţii de Jos, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Cot se află la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni. A fost atestat documentar în 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.