Show news from...
Go to section: Nature and tourism

eye 2296 Views

Calea Ferată majorează cursele spre Odesa


Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Î.S. „Calea Ferată din Moldova" majorează numărul curselor cu destinația Odesa. Începînd cu 22 decembrie a.c. și până la 19 ianuarie 2018, trenul de pe cursa Chișinău – Odesa va circula de trei ori pe săptămână, în zilele de vineri, sîmbătă și duminică. Acesta pornește din Gara Feroviară din Chișinău la ora 08:10 și ajunge la Odesa la ora 12:24.

Controlul vamal pentru pasagerii cursei respective este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren, iar procedura nu se mai repetă și la frontieră. Decizia vine în sprijinul pasagerilor, cu scopul reducerii timpului de călătorie.

Totodată, CFM anunță că, în cel mai scurt timp, garnitura de pe cursa Chișinău – Odesa va fi substituită cu un tren diesel de tip modernizat.

Keywords:

tren , Odesa , calea ferata

Settlements of Moldova and Diaspora

Berezlogi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1517 locuitori

Berezlogi este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Berezlogi și Hîjdieni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1517 oameni. Satul Berezlogi a fost menționat documentar în anul 1436.

Read more