Go to section: Nature and tourism
20 december 2017, 14:15 Nature and tourism views 4821
Calea Ferată majorează cursele spre Odesa
20 december 2017, 14:15 Nature and tourism views 4821

Calea Ferată majorează cursele spre Odesa

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Î.S. „Calea Ferată din Moldova" majorează numărul curselor cu destinația Odesa. Începînd cu 22 decembrie a.c. și până la 19 ianuarie 2018, trenul de pe cursa Chișinău – Odesa va circula de trei ori pe săptămână, în zilele de vineri, sîmbătă și duminică. Acesta pornește din Gara Feroviară din Chișinău la ora 08:10 și ajunge la Odesa la ora 12:24.

Controlul vamal pentru pasagerii cursei respective este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren, iar procedura nu se mai repetă și la frontieră. Decizia vine în sprijinul pasagerilor, cu scopul reducerii timpului de călătorie.

Totodată, CFM anunță că, în cel mai scurt timp, garnitura de pe cursa Chișinău – Odesa va fi substituită cu un tren diesel de tip modernizat.

Source: moldova24.info

Keywords:

tren , Odesa , calea ferata

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
282 locuitori

Cuporani este un sat din cadrul comunei Tigheci, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Cuporani a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.