Show news from...
Go to section: Holidays and customs

eye 696 Views

Darul melodios de sub brad care încă îl mai aștept


În ajunul sărbătorilor de iarnă, depănăm cu mult dor cele mai frumoase amintiri din copilărie ale cititorilor portalului de știri Noi.md. Zi de zi, publicăm istoriile venite la adresa redacției, sau pe pagina de facebook a portalului nostru de știri. Istoria de astăzi vine cu noi amintiri și emoții din copilărie.

Darul melodios de sub brad care încă îl mai aștept

Pentru orice copil, crăciunul și sărbătorile de anul nou au un farmec aparte, iar atunci cînd deja sîntem mari în sufle rămînem tot acei mici copii care de în ajun visează la cadoul de sub brad.

De mic copil nu stăteam locului un minut. La cinci ani făceam gimnastică, la 7 cîntam, iar la 11 dansam. Dorința de a ieși în evidență și de a demonstra că pot multe și am ce arăta lumii mereu m-a împins în centrul atenției.

De pe la 7 ani, mă visam pe scenă, cîntînd la piat. Mă vedeam ieșind pe scenele mari ale lumii în rochii diafane și interpretînd opere care îi lasă pe oameni cu ochii plini de admirație.

De aici și visul ca într-o zi, sub bradul de anul nou, să găsesc un pian adevărat care să mă ajute să îmi realizez visul. Anii au trecut, darurile de sub brad au fost care mai de care, însă pianul așa și nu a mai venit. Probabil Moșul meu nu avea posibilități financiare suficiente pentru a cumpăra un așa instrument muzical.

Anii au trecut, pasiunile mele s-au schimbat, dar în suflet meu de copil a rămas gîndul că poate într-o zi voi avea și eu un pian.

Fii eroul Noi.md cu o amintire din copilărie. Te încurajăm să ne povestești​ și tu istoria ta de Crăciun.

O poți face pe adresa electronică editor@noi.md sau Facebook.com/NOI.md/, dar și Facebook.com/EchipaNOI.md/. Așteptăm cu drag istorioara ta!

La fel, poți publica istorioara pe paginaa ta, utilizînd hashtag #Noi_challenge.

Dar, cel mai important, dacă crezi că ai o istorie interesantă și nu dorești să îți divulgi identitatea, noi îți asigurăm acest secret, este nevoie doar să menționezi acest lucru.

Toate istoriile le poți citi aici.

 

Keywords:

Anul Nou , amintiri

Settlements of Moldova and Diaspora

Doibani I

Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
711 locuitori

Doibani I este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doibani I, Doibani II și Coicova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani I alcătuia 711 oameni în anul 2011. Satul Doibani I a fost menționat documentar în anul 1786.

Read more