Go to section: Holidays and customs
05 march 2018, 15:18 Holidays and customs views 11127
În Moldova ar putea apărea încă o zi de sărbătoare
05 march 2018, 15:18 Holidays and customs views 11127

În Moldova ar putea apărea încă o zi de sărbătoare

Un grup de deputați moldoveni au solicitat introducerea unor modificări la Legea cu privire zilele comemorative, zilele de sărbătoare şi la zilele de odihnă în Republica Moldova.

Parlamentul ar putea anunța data de 26 iunie drept Ziua Combaterii Abuzului de Droguri. Totodată, această zi nu va fi o zi liberă.

În 1987 Adunarea Generală a ONU a adoptat decizia de a marca anual, la 26 iunie, Ziua Internaţională de Combatere a Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri (International Day Against Drug Abuse and Illicit Trafficking) sau, mai simplu, Ziua Combaterii Abuzului de Droguri.

Potrivit datelor Centrului Internațional pentru Combatere a Drogurilor, în ultimii trei ani consumul de droguri printre minori a crescut de peste două ori și a atins 19 la sută.

Source: rtr.md

Keywords:

parlament , sarbatoare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
3131 locuitori

Tabani este un sat şi comună din raionul Briceni. Tabani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3131 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tabani datează din anul 1437 cînd acesta se afla în proprietatea boierului Mihail de la Dorohoi.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.