Go to section: Holidays and customs
03 january 2016, 16:49 Holidays and customs views 7058
Militarii moldoveni au împărțit mărțișoare în Germania (Foto)
03 january 2016, 16:49 Holidays and customs views 7058

Militarii moldoveni au împărțit mărțișoare în Germania (Foto)

Militarii moldoveni, aflați pe poligonul de la Hohenfels, Germania, au împărțit mărțișoare și le-au povestit colegilor internaționali Legenda Mărțișorului.

Menționăm că 43 de militari ai Armatei Naţionale participă la exerciţiul multinaţional „Mission Readiness Exercise" (MRE KFOR 21-3) în Hohenfels, Germania. Aceștia îndeplinesc misiuni de patrulare, control al mulţimii, pază a punctelor de control şi trecere, alături de militari din SUA, Portugalia, România, Albania, Georgia şi Armenia.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

Germania , Martisor , militari

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
1727 locuitori

Pîrjota este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Pîrjota este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîșcani și la 191 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1727 de oameni. Satul Pîrjota a fost menționat documentar în anul 1605.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.