Go to section: Cuisine
În România s-a deschis un restaurant cu specific găgăuz (Foto)

În România s-a deschis un restaurant cu specific găgăuz (Foto)

În România s-a deschis un restaurant cu bucate găgăuze. Se numește „Conacul găgăuz".

În rețelele sociale au apărut fotografii ale restaurantului, care se află în centrul capitalei românești – orașul București. În meniul lui figurează feluri de mîncare și gustări ale bucătăriei naționale găgăuze.

„Acum feluri de mîncare din bucătăria găgăuză pot fi gustate și în afara Moldovei. Sîntem bucuroși să vă informăm despre deschiderea restaurantului nostru în România, și anume în inima ei – la București", a scris utilizatorul Victor Manzîl pe Facebook.

Deschiderea restaurantului a avut loc sîmbătă, 11 august.

Source: noi.md

Keywords:

Romania , restaurant , Găgăuzia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1422
Populația:
1583 locuitori

Criva este un sat şi comună din raionul Briceni. Criva este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Criva este cel mai de vest punct a Republicii Moldova, situat în lunca rîului Prut, la hotarul a trei ţări Moldova – Ucraina – România, amplasat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni. Treitoriul satului este traversat de şoseaua şi calea ferată de importanţă naţională şi internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1583 de oameni. Satul Criva este atestat documentar la 1422.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.