REŢETA ZILEI: Supă cu frecăţei
Mod de preparare:
Carnea se pune în uncrop şi se fierbe. După ce nu se mai face spumă, se sărează, se adaugă morcovul, ceapa, pătrunjelul, tăiate cuburi şi se fierbe până este gata. Se adaugă frecăţeii uscaţi, se dă în clocot, se ia de pe foc şi se presară cu verdeaţă.
Prepararea frecăţeilor: În faină se toarnă un amestec din apă, sare şi ou şi se frământă aluatul dens. Se lasă pe 25-30 minute, se frământă iar, se dă prin răzătoare şi se lasă ca să se usuce. Ca să nu se lipească, aluatul trebuie periodic presărat cu faină.
Ingrediente:
- 8 pahare apă,
- 500 g carne de vită,
- 1 ceapă,
- 1 morcov,
- ½ rădăcină de pătrunjel,
- foi de dafin,
- sare,
- piper negru pisat,
- 1 lingură verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tăiată.
Pentru frecăţei:
- 1 pahar făină de grâu,
- 1 ou,
- 1-2 linguri apă,
- sare.
- Косметическая продукция Viorica – одна из самых лучших на выставке Cosmo Perfumery & Cosmetics 2024…
- Новинки сельхозтехники от ATC-Agrotehcomerț на «Молдагротех-2024» ©
- Компания Agromașina не осталась в стороне от выставки MOLDAGROTECH ©
- AГУ предоставляет гражданам Молдовы во Франции услуги по оформлению документов
- Хорошие новости для молдаван в Латвии
- Алексей Бузу провел встречи с молдавской диаспорой в Италии
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1618
- Populația:
- 1448 locuitori
Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.
Comments
(0)