Show news from...
Go to section: National costume

eye 8327 Views

Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes


Photo: acasatv.md

La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza si-a pregatit 2 dintre cele mai frumoase colectii si a mers tocmai la Cannes pentru a-si prezenta creatiile.

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima, „National Dream" si colectia de rochii de seara, „Evening Enigma". Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

Prezentarea de moda va avea loc la Cannes, la hotelul Majestic. Printre invitati sunt asteptate si vedetele de talie internationala, precum Gerard Depardieu si Jean-Claude Van Damme.

Daniel Racovizza se declara entuziasmat de aceasta experienta, reusind pana acum sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Belluci si Adriana Lima.

Colectia de lenjerie intima pe care Daniel Racovizza o va prezenta astazi la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul unei petreceri marca perfecte.md.

Keywords:

moda , designer , Cannes , moldovenii

Settlements of Moldova and Diaspora

Şişcani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2233 locuitori

Şişcani este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drojdieni și Şişcani. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 75 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2233 de oameni. Satul Șișcani a fost menționat documentar în anul 1489.

Read more