Show news from...
Go to section: National costume

eye 8190 Views

Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes


Photo: acasatv.md

La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza si-a pregatit 2 dintre cele mai frumoase colectii si a mers tocmai la Cannes pentru a-si prezenta creatiile.

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima, „National Dream" si colectia de rochii de seara, „Evening Enigma". Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

Prezentarea de moda va avea loc la Cannes, la hotelul Majestic. Printre invitati sunt asteptate si vedetele de talie internationala, precum Gerard Depardieu si Jean-Claude Van Damme.

Daniel Racovizza se declara entuziasmat de aceasta experienta, reusind pana acum sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Belluci si Adriana Lima.

Colectia de lenjerie intima pe care Daniel Racovizza o va prezenta astazi la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul unei petreceri marca perfecte.md.

Keywords:

moda , designer , Cannes , moldovenii

Settlements of Moldova and Diaspora

Climăuţii de Jos

Statut:
Sat
Prima atestare:
1578
Populația:
1070 locuitori

Climăuţii de Jos este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Climăuţii de Jos și Cot. Satul Climăuţii de Jos este aşezat la gura rîuşorului Cuşmirca, pe malul drept al Nistrului, la o distanță de 25 km de orașul Șoldănești şi la 133 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1070 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Climăuți datează din anul 1578.

Read more