Show news from...
Go to section: National costume

eye 8594 Views

Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes


Photo: acasatv.md

La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza si-a pregatit 2 dintre cele mai frumoase colectii si a mers tocmai la Cannes pentru a-si prezenta creatiile.

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima, „National Dream" si colectia de rochii de seara, „Evening Enigma". Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

Prezentarea de moda va avea loc la Cannes, la hotelul Majestic. Printre invitati sunt asteptate si vedetele de talie internationala, precum Gerard Depardieu si Jean-Claude Van Damme.

Daniel Racovizza se declara entuziasmat de aceasta experienta, reusind pana acum sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Belluci si Adriana Lima.

Colectia de lenjerie intima pe care Daniel Racovizza o va prezenta astazi la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul unei petreceri marca perfecte.md.

Keywords:

moda , designer , Cannes , moldovenii

Settlements of Moldova and Diaspora

Zăicani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1596
Populația:
3110 locuitori

Zăicani este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Zăicani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 16 km de orașul Rășcani și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3110 oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1596.

Read more