Show news from...
Go to section: National costume

eye 8834 Views

Premiera pentru Moldova: Daniel Racovizza își prezintă creațiile la Cannes


Photo: acasatv.md

La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza si-a pregatit 2 dintre cele mai frumoase colectii si a mers tocmai la Cannes pentru a-si prezenta creatiile.

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima, „National Dream" si colectia de rochii de seara, „Evening Enigma". Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

Prezentarea de moda va avea loc la Cannes, la hotelul Majestic. Printre invitati sunt asteptate si vedetele de talie internationala, precum Gerard Depardieu si Jean-Claude Van Damme.

Daniel Racovizza se declara entuziasmat de aceasta experienta, reusind pana acum sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Belluci si Adriana Lima.

Colectia de lenjerie intima pe care Daniel Racovizza o va prezenta astazi la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul unei petreceri marca perfecte.md.

Keywords:

moda , designer , Cannes , moldovenii

Settlements of Moldova and Diaspora

Burghelea

Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
660 locuitori

Burghelea este un sat din cadrul comunei Işcălău, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 660 de oameni. Satul Burghelea a fost menționat documentar în anul 1830.

Read more